Språk Lag

Förarbevis Stockholm

Håkan är förhörsförättare för förarbevis Stockholm, Kustskepparintyg, Utsjöskepparintyg, Kanalintyg, Radarintyg, SRC (VHF) och Manöverintyg för högfartsbåt samt Seglarintyg 1, 2 och 3 genom Nämnden för båtlivsutbildning.

Förarbevis av erfaren sjöfarare

Håkan Stenhardt som ansvarar för verksamheten har ägnat sig åt båtliv i över 40 år. Han har tävlat med racerbåtar i tio år, ansvarat för utbildning i Svenska Racerbåtförbundet i ytterligare 20 år och var medlem av förbundets styrelse. Sedan 1988 har Håkan arbetat med chartersegling och sedan 1990 med nautiska utbildningar. Över 3500 kursdeltagare har fått sina Förarbevis, Kustskepparintyg, Utsjöskepparintyg samt Manöverintyg för högfartsbåt genom hans försorg.

Håkan är förhörsförättare för Förarbevis, Radarintyg, Utsjöskepparintyg, Kanalintyg och Manöverintyg för högfartsbåt samt Seglarintyg 1, 2 och 3 genom Nämnden för båtlivsutbildning.

Båtkörkort och förarbevis för båt i Stockholm

Med förarintyg, det som höll på att bli ett nytt båtkörkort, öppnas en dörr med möjligheter. För dig som älskar båtliv är det den perfekta starten för ett liv på havet. Förarintyget ger dig baskunskaperna för navigation och sjömanskap för att föra en fritidsbåt i skärgården. Du slipper många problem och får ett roligare båtliv. Vår erfarenhet gör att du blir tryggare och säkrare på havet – det lovar vi!

Förarbevis Stockholm - Kursens innehåll

I kursen för förarintyg för båt (som höll på att bli ett båtkörkort) kombinerar vi både praktik och teori. Här får du lära dig att förstå sjökortet, metoder att hitta i och utanför utprickade farleder, förtöjning och ankring, regler för sjötrafiken, hur du förebygger problem samt reder ut bökiga situationer. Praktikpass ingår för att träna dina färdigheter och efter att ha avlagt förhör erhåller du förarintyget, som bland annat ger dig rabatt på försäkringspremien.

Kurstid: 20 timmar

Boka baskursen som öppnar upp nya möjligheter. Vi på Internationella Båtskolan hjälper dig med första steget!

Det här är själva baskursen. Ta alltid Förarintyget först! "Vi talar inte så gärna om “grundkurs” i navigation."

Prisdetaljer per deltagare

Kursavgift: 2 325 SEK

Förhör för Förarintyg (extern förhörsförrättare): 450 SEK

Intygsbok: 50 SEK

Båtpraktik: 495 SEK

Studiematerial (eget material kan användas):

  • Lärobok (kan delas i familj) 350 SEK
  • Övningssjökort 90 SEK
  • Transportör 80 SEK
  • Passare 80 SEK

Summa studiematerial: 600 SEK

TOTALT: ‭3 920‬ SEK

Internationella Båtskolan

Ryssviksvägen 12, SE 115 21 Stockholm
Sweden

Kontakta oss

Telefon: +46 8 32 17 50
E-post: info@intbat.se

Get connected!

❭ Facebook
© 2015 Internationella Båtskolan

 

 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå