Språk Lag

Skepparexamen Stockholm

Stockholm fartygsbefäl klass VIII, tidigare Skepparexamen

Kunskap som ger dig möjligheter

Oavsett om du vill arbeta som skeppare eller bli en bättre fritidsskeppare är den här utbildningen för dig. Vad blir du kvalificerad till? Efter vår kurs för fartygsbefäl klass 8 kan du vara skeppare på yrkesfartyg upp till 20 brutto. Öppna upp möjligheterna för ett nytt yrkesliv och öka dina kunskaper med oss.

Gör en intresseanmälning och boka kursen idag till Skepparexamen i Stockholm!

Skepparexamen - kurser efter ditt behov.

Vi ger dig möjligheterna att lyckas! Internationella Båtskolan ger dig en unik möjlighet att enkelt ta fartygsbefäl klass 8. Vi vet att alla har olika kunskapsbakgrunder, och därför har vi valt att anpassa kurserna efter behov – skräddarsytt för dig. Det ena utbildningspaketet är till för dig som redan har kustskepparintyg och den andra för dig som inte ännu har det. Det här gör det möjligt för dig som vill ta fartygsbefäl klass VIII snabbt och utan förkunskaper.

Om båtskolan i Stockholm

Håkan Stenhardt som ansvarar för verksamheten har ägnat sig åt båtliv i över 40 år. Han har tävlat med racerbåtar i tio år, ansvarat för utbildning i Svenska Racerbåtförbundet i ytterligare 20 år och var medlem av förbundets styrelse. Sedan 1988 har Håkan arbetat med chartersegling och sedan 1990 med nautiska utbildningar. Över tretusenfemhundra kursdeltagare har fått sina Förar-, Kustskeppar-, Utsjöskeppar- samt Manöverintyg för högfartsbåt genom hans försorg.
Håkan är förhörsförättare för Förarintyg, Radarintyg, Utsjöskepparintyg, Kanalintyg och Manöverintyg för högfartsbåt samt Seglarintyg 1, 2 och 3 genom Nämnden för båtlivsutbildning.

Internationella Båtskolan

Ryssviksvägen 12, SE 115 21 Stockholm
Sweden

Kontakta oss

Telefon: +46 8 32 17 50
E-post: info@intbat.se

Get connected!

❭ Facebook
© 2015 Internationella Båtskolan

 

 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå