Språk Lag

Kustskepparintyg

Intresseanmälan

Kustskepparexamen, eller Kustskepparintyg som det egentligen heter
Lär dig hitta vägen utefter kusten på öppet hav, komma i kurs, fastställa din position och mycket mer med vår kustskepparexamen (= Kustskepparintyg). Vi har erfarenheten som gör att du lyckas. I och med ett nära samarbete med Navigationssällskapet kan vi alltid erbjuda dig mycket låga priser! I Kustskepparintyget, som ibland kallas Kustskeppparexamen, studerar vi regler för sjötrafiken mer detaljerat, och går igenom mörkernavigering lika noggrant som andra fartygs lanternor. Mörkerpasset är något som ingår i kurserna. Vi belyser dessutom också skattekonsekvenserna för några fartygskoncept, dvs. hur du sparar pengar.

Din kunskap tar dig längre
Vårt mål är givetvis att du ska lyckas med din kustskepparexamen där vi ger dig de bästa möjligheterna att göra just det. Efter att ha avlagt ett prov erhåller du kustskepparintyget, som ger dig rätt att föra en båt som är större än 12 x 4 meter för fritidsbruk. Utbildningen är fastställd av Nämnden för båtlivsutbildning Kurstid: 20 timmar teori, 4 timmar praktik. Gör som många andra och boka kustskepparexamen hos oss.

För att kunna skriva för Kustskepparintyget ska du hat tagit Förarintyget innan. Tidsgränsen emellan är borttagen så det går att skriva dem samtidigt. Du ska ha gjort den båtpraktik som är frivillig i Förarintyget. Om du inte har praktiken så ordnar vi det.

Prisdetaljer per deltagare
Kursavgift: 2 525
Tillkommande studiematerial 90
Förhör: 450
Totalt: 3 065 kr
Mörkerpraktikpass (frivilligt): 495

Internationella Båtskolan

Ryssviksvägen 12, SE 115 21 Stockholm
Sweden

Kontakta oss

Telefon: +46 8 32 17 50
E-post: info@intbat.se

Get connected!

❭ Facebook
© 2015 Internationella Båtskolan

 

 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå