Språk Lag

Sagt om oss

I have been in Sweden three years now, and this is one of the best weekends ever here. I have learned more in one day than in the three previous courses together.
Michal, June 2015, efter en seglingskurs

Tack för en fantastisk båtpraktik upplevelse! Jag hade inte i min vildaste fantasi vågat tro att jag skulle få ut så mycket under så kort tid. Ditt sätt att lägga upp praktiken som jag upplevde det under stort personligt ansvar gav oss deltagarna en stor boost av självförtroende. (…) Nu har jag fått de verktyg jag ville ha när jag anmälde mig till kursen och nu ser jag ser fram emot att få testa mina vingar och utveckla de kunskaper jag erhållit under den begränsade tid som stått till vårt förfogande. (…) Tack än en gång Håkan, det var ett sant nöje att vara elev på ditt fartyg under ditt befäl.
Henry, april 2014

“Mitt livs första riktiga segeltur i strålande solsken och… ganska måttliga vindar. Men jag är överlycklig och vill bara ut igen. (…) Testa segling alla ni också! Boka med Håkan Stenhardt – en otroligt tålmodig och duktig skeppare.”
Liisa, april 2014

“Nyss hemkommen till Dalarna så vill jag tacka Dig, ditt företag och vår skicklige och sympatiske kapten, Håkan Stenhardt för en fantastisk helg! (…) Jag återkommer gärna till fler av Era fina resor!”
Janis maj 2013

“It’s like I’ve been sailing with an old friend the whole day.”
Gale, juni 2013

“Jag tänkte bara berätta att allt gick bra i torsdags: läkarintyg, provet för SRC (alla rätt) och författningskunskap (ett halvt minus). (…) Det kändes som en lång resa från början med alla delkurser men tack vare din angenäma inramning känns det spännande att tänka sig att detta är bara början på en ännu längre resa.”
Johan, maj 2013

“Håkan är verkligen en fantastisk människa på alla sätt och vis :) Vi har tryckt in duktigt med info i pallet nu och nästa lördag är det ju prov på slutet… tror det kommer att gå kanonbra!”
Joakim, mars 2013

“Tack snälla Håkan för en kurs jag aldrig klarat mig utan!!! Du såg till att helt plötsligt förstod jag ett samband mellan alla manicker i motorn. Fick idag veta att jag är godkänd och får examen i Maskinbefäl klass VIII :-) Stort tack för hjälpen att nå dit!!”
Pernilla, mars 2013

“Hej, och tack för en bra utbildning. Känner verkligen att jag lärt mig mycket.”
Torbjörn, december 2012

“Stort tack för att du gjorde båteriet till något opretentiöst och roligt. Det vaknade en Tina i mig som varit sovande länge. Jag har nu i ökande grad insett att jag behöver havet på ett helt annat sätt än det jag gör dagligen. En kärleksfull, ovetenskaplig och glädjefull relation, utan mål och mening. Det hjälpte du mig att återupptäcka. Faktiskt. Det tackar jag för. Igen.”
Tina, december 2012.

“Hi Håkan. Nice hearing from you, man you were really busy this year, with all those courses, and not to mention that boat you find time to pick up, anyhow pal, when you are good at what you do.”
Sony, december 2012

“Håkan Stenhardt besitter förmågan att väcka intresse hos eleven och involvera denna i inlärningsprocessen, vilket inte bara gör hans kurser roliga och utan också får kunskapen att fastna.”
Enis, december 2012

“Tack för en givande tur. Vikingline-närsituationen var det bästa som kunde hända. Det gav lite eftertanke om hur pass lätt det är att missuppfatta ekon, särskilt nära inpå en gir.”
Martin, november 2012

“Tack för kursen, den var intressant, speciellt med alla anekdoter ;-)”
Ingemar, oktober 2012

“En månad och någon dag sedan vi mönstrade av. För oss alla var dessa 15 dagar essensen av den svenska sommaren, och det som helt färgat våra upplevelser och återberättas när någon undrar hur vi haft det under semestern. Sillunchen i den lilla viken på Öja och spinnakerfärden öster om Utö är nog mina highlights. Sen alla möten med trevliga, glada båtmänniskor, eller att ha fått leva ombord på en så rejäl och trevlig seglare som Divina med en kapten och ett sällskap som fungerat så bra ihop…bara det är värt en historia i sig.”
Harald, september 2012

“What a fabulous experience this was. Ann and I really enjoyed ourselves– our thanks to you, and our special thanks to out wonderful captain and crew!”
Don English, augusti 2012

“Dear Hakan,
Many thanks for taking the time to push me through this course. I enjoyed our time and thanks for making things very clear.”
Paul, april 2012

”Dagens kursträff var mycket intressant och så trevligt genomförd. Bästa beröm!”
Ulf, januari 2012

“Vill än en gång bara tacka dig för att du är en så otroligt fin människa och din utlärning är av högsta kvalité.”
Tony, januari 2012

Internationella Båtskolan

Ryssviksvägen 12, SE 115 21 Stockholm
Sweden

Kontakta oss

Telefon: +46 8 32 17 50
E-post: info@intbat.se

Get connected!

❭ Facebook
© 2015 Internationella Båtskolan

 

 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå